Op zoek naar dát leuke jurkje, een verrassend cadeautje of wil je gewoon lekker rondkijken? Kom gezellig shoppen in een van de kernen. In beide kernen liggen de winkels op loopafstand van elkaar. Kom je met de auto? In de directe omgeving van beide centra is voldoende parkeergelegenheid.

Geldrop

Bezoek het gezellige centrum van Geldrop! Zowel landelijke winkelketens (Hema, Blokker en Kruidvat) als lokale ondernemers zijn hier gevestigd. Ben je moe geworden van al dat shoppen? Bijkomen kan in een van de Bourgondische restaurants of gezellige cafés. In Geldrop is het volop aanwezig! Kijk voor meer informatie op www.geldropcentrum.nl.

Mierlo

Kom shoppen in Mierlo! Met een compleet aanbod van winkels én supermarkten ga jij altijd met een goed gevulde tas terug naar huis. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan Het Molenplein waar de karakteristieke Standerdmolen het straatbeeld bepaalt. Op dit plein vinden ook regelmatig evenementen plaats. Zin in een hapje en een drankje? Dan ben je ook hier aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.mierlo-centrum.nl.

Breng een bezoekje aan de markt

Kom op donderdagochtend naar het Molenplein in Mierlo of op woensdagmiddag naar de Heuvel in Geldrop en struin langs traditionele marktkramen.

De lekkerste producten

Lekkere trek? Kom dan langs voor bijzondere streekproducten. Bijvoorbeeld het Geldropse Heuvelke (kruidenbitter en koffielikeur) of de Mierlose zwarte. De Mierlose zwarte is een kers vernoemd naar het dorp Mierlo.

Proef de streekproducten