Highlights van Geldrop-Mierlo

Neem een duik in de historie van bij het Weverijmuseum, kom aapjes kijken bij Dierenrijk of beklim het indrukwekkende Kasteel Geldrop. Geldrop-Mierlo bevat voldoende ingrediënten voor een leuke dag uit. Wat je nu echt gezien moet hebben? Deze highlights helpen je op weg.

Weverijmuseum Geldrop

Geldrop-Mierlo kent een rijke historie als het gaat om de textielnijverheid. Neem een kijkje in de voormalige fabriek en dompel je onder in de geschiedenis.

Dierenrijk Mierlo

Ren als een cheetah, klauter als een maki en bekijk de wereld door de ogen van een uil. Ga jij op avontuur bij Dierenrijk Mierlo?

Kasteel Geldrop

Van prachtige kasteeltuin en authentieke fotocollectie tot bibliotheek vol leesplezier en interessante oudheidkundige voorwerpen, laat je verrassen door Kasteel Geldrop.

Heilige Brigida Kerk

Midden in het dorp van Geldrop vind je een enorme kerk met twee torens en een koepel: de Heilige Brigida Kerk. Deze indrukwekkende bouwmassie zie je al van ver liggen.

De Strabrechtse Heide

Dankzij het rijke verleden en de afwisseling tussen heidevelden, vennen, kleine bosjes en stuifzand is er in dit natuurgebied genoeg te zien én te beleven. Trek eropuit!

Standerd Molen Mierlo

Een pareltje in het prachtige landschap rondom Mierlo. Laat je rondleiden en leer alles over deze standerd molen en het molenaarsambacht. Je kijkt je ogen uit!