Back to the country
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Centrum Hofdael - Back to the Country 8

Wie wil niet de hits horen van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don (“Oh Lonesome Me”) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim…

Lees verder

Wie wil niet de hits horen van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don (“Oh Lonesome Me”) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens of The Everly Brothers? Bijna 35 songs passeren de revue en bij een aantal krijgt u gratis muzikaal ‘onderwijs’ in de vorm van een anekdote passend bij het liedje, de artiest of componist. Alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze. Back To The Country is een doordacht concept dat nu al acht seizoenen volle zalen trekt. Na de reguliere show in de theaterzaal is er als bonus nog 30 minuten een extra optreden in de foyer van Centrum Hofdael en dat is altijd een groot feest vanwege het hoge ‘zing-maar-mee’ gehalte. Beste Countryband van Nederland De band werd al een paar keer door de Dutch Country Music Association bekroond tot de beste countryband van Nederland. Volgens zanger Peter Hill probeert Savannah voor elke editie een gloednieuwe show samen te stellen. Savannah is nu met de 8ste theatertour bezig. Volgens zangeres Wilma Smulders komt daar een heel ander publiek naar hun shows dan op een festival. “In het theater komt een luisterpubliek. We passen daar ook ons reportoire op aan. Dat is een totaal andere dicipline.”

Kaartverkoop
Kaarten kosten €15,- p.p. (inclusief een pauzedrankje) en kunt u bestellen door een mail te sturen naar reserveringen@hofdael.nl. Wilt u in de mail aangeven de naam – datum voorstelling, uw naam, adresgegevens en het aantal kaartjes wat u wilt reserveren. De kaarten kunnen opgehaald worden in Centrum Hofdael van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur en tussen 19:00 uur en 22:00 uur. De foyer van Centrum Hofdael is altijd vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kaarten blijven gereserveerd tot maximaal 30 minuten voor de voorstelling. 

Lees minder

Contact

Adres:
Centrum Hofdael
Molenstraat 23
5664 HV GELDROP
Plan je route

Prijzen

  • € 15,00 inclusief een pauzedrankje.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Locatie