Vette Haren Party
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Vette Haren Party

Deze avond staat in het teken van Rockabilly m.m.v. de band: Blue Moon Trio. Kom met je vette haren naar de party en ga deze avond los met Rockabilly!

Zaterdag 27 juli is Blue Moon Trio uit Eindhoven/Geldrop te gast bij Gasterij ’t Spitje te Mierlo. Blue Moon …

Lees verder

Deze avond staat in het teken van Rockabilly m.m.v. de band: Blue Moon Trio. Kom met je vette haren naar de party en ga deze avond los met Rockabilly!

Zaterdag 27 juli is Blue Moon Trio uit Eindhoven/Geldrop te gast bij Gasterij ’t Spitje te Mierlo. Blue Moon Trio bestaat uit muzikanten die hun sporen in de rock’n roll/rockabilly al lang hebben verdiend. Met voornamelijk muziek uit het Elvis Presley repertoire van de Sun-periode uit de jaren 50 (dus zonder drums). Dit jaar is Elvis precies 40 jaar dood, dus is dit een mooie gelegenheid om zijn muziek weer springlevend te maken. Naast het Elvis repertoire speelt dit trio ook nog enkele andere covers van grootheden uit dit muzikale tijdperk, zoals Buddy Holly, Johnny cash, Carl Perkins enz. De gelijkenis van de zanger qua uiterlijk met de jonge Elvis is erg groot en ook zijn bewegingen en uitstraling doen niet ten onder aan de echte Elvis uit de beginjaren van zijn muzikale loopbaan. Zanger Guy Pisters is dan ook pas 22 jaar, terwijl zijn medemuzikanten Huub Goosen (rhythm/lead guitar) en Deon Buck (double bass/backing vocals al een dagje ouder zijn (nou ja, een dagje!!). Dus houd je van muziek van Elvis Presley, met af en toe een uitstapje naar andere artiesten uit de jaren 50, kom dan zaterdag 27 juli  naar Gasterij ’t Spitje te Mierlo. Kom kijken naar Elvis Presley, Scotty Moore en Bill Black. Genieten op en top!! Om iedereen de gelegenheid te geven dit trio te zien, is de entree gratis.

Lees minder

Contact

Adres:
Gasterij 't Spitje
Gasterij `t Spitje.
Pastoor de Winterstraat 18
5731 EJ Mierlo
Plan je route

Prijzen

  • Gratis

Locatie